Initiere cu Dragonul Abundentei-niv 2

Aceasta initiere te conectează la Sursa Creativă Universală și la Dragonii Abundentei pentru a vindeca problemele abundenței și a atrage abundența la tine. Energiile Dragonului Abundentei,niv 2 lucrează pentru a dizolva lipsa și limitarea gândirii-NU MERIT și temerile și îndoielile legate de sporul financiar. Odată ce aceste energii negative sunt dizolvate și eliberate, corpul, mintea și spiritul tău se pot deschide către încredere, iubire și prosperitate. Energiile dragonului abundentei funcționează în continuare, pentru a vă umple sistemul energetic cu vindecare pozitivă și esența abundenței și prosperității. Nu veți experimenta niciunul dintre efectele secundare care se întâmplă adesea cu alte sisteme reiki. Cu Energiile Dragonului Abundentei-cele 2 niv, veți experimenta energiile de crestere si deblocare a prosperitatii …schimbându-vă și devenind pozitive, conectate la abundență și prosperitate pe măsură ce sunteți plini de iubire, lumină și bucurie. Vă veți vindeca energiile din interior spre exterior pentru a radia abundență pozitivă pură și prosperitate – ceea ce se simte BINE! 

Pe măsură ce progresăm în călătoria noastră prin viață, adunăm adesea idei, gânduri și energii care nu sunt pentru binele nostru cel mai bun și cel mai înalt. Zona abundenței este una dintre zonele din viață care sunt cele mai afectate de aceste gânduri și sentimente negative. Suntem programați de la o vârstă fragedă să credem că nu este suficient pentru a avea ,putea avea totul//// Chiar și vânzările de sărbători promovează ideea că nu este suficient – și astfel toată lumea se grăbește să fie acolo mai întâi, astfel încât să poată achiziționa ceva la un preț special. De obicei, există un număr limitat de articole speciale disponibile pentru vânzare și îi lasă pe cei care nu ajung acolo la timp să obțină orice este articolul, sa simta lipsă și limitare. Ei simt că nu este suficient. Adevărul este că există o mulțime de …..orice este acel obiect anume – este posibil să nu îl obțineți la prețul special, dar nu există lipsă. Acesta este doar un exemplu al modului în care gândirea lipsă și limitare este programată în gândirea noastră, fără ca noi măcar să știm asta. Există, de asemenea, multe alte modalități – observarea altora trăiește momente grele și chiar experiențe personale care pot întări gândul, ideile și credințele că există lipsă și limitare. Dar aceasta este o percepție falsă și o falsă credință. 

În realitate, există destul din toate pentru toată lumea, deoarece sursa noastră provine din sursa creatoare universală, Creator, Dumnezeu și nu din slujbele noastre, sau din alte persoane sau lucruri. Acesta este un concept greu de acceptat pentru mulți oameni, dar adevărul este că sursa noastră de abundență, prosperitate etc. vine de la Sursa Universală și vine la noi prin intermediul altor oameni. Vine prin oameni, dar nu de la alți oameni. 

Așadar, întrebarea este: cum schimbi această gândire negativă care provoacă sentimente de frică, îndoială și disperare?

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să începi să folosești afirmații pozitive care te vor ajuta să auto-programezi idei pozitive în mintea ta subconștientă. Folosiți o afirmație care vi se pare potrivită, una care vă creează o imagine de abundență și prosperitate. Și asigurați-vă că o spuneți de nenumărate ori, de mai multe ori pe zi. Aceasta este modalitatea principală de a vă schimba gândurile. Pe măsură ce spuneți afirmația, veți descoperi că vă simțiți mai bine și începeți să simțiți bucurie. Perspectiva ta asupra lucrurilor devine mai pozitivă și, ca rezultat, încep să vină tot mai multe lucruri bune la tine. Initiere la distanta,la cerere,cost 111 lei,cerinta-Initierea Dragonul abundentei niv 1..se comanda aici,https://ghicitulcaarta.wordpress.com/2021/04/16/initiere-cu-dragonii-abundentei/

Publicat de

Iuliana Delcuescu

Cititor in cronica akasha,citiri intuitive,saman,consilier in programe de suflet,recuperari de suflet pierdut,terapeut,ma gasiti si pe FB,Saman Luna Bendisa

Lasă un comentariu